Přehled jednotek

pronájem kanceláře

Moderní kancelářský komplex který sestává ze dvou budov, jedné 27. patrové a druhé 8. patrové, nabízí k pronájmu kancelářské prostory. Prostory se vyznačují vysokým standardem, přičemž pro každého nájemce jsou upraveny na míru.

K dispozici je 640 parkovacích míst v podzemních garážích a také 85 venkovních parkovacích míst. Budova poskytuje také širokou paletu maloobchodních provozů. Nacházejí se zde restaurace, kavárny, lékárna, banky a pod.

Lokalita:
Administrativní budova se nachází na Karadžičova ulici v blízkosti centra Bratislavy. Je součástí administrativní zóny. V okolí je situovaných několik kancelářských budov, mezi jinými centrála VÚB, zda budovy CBC II-V. Autobusové nádraží Mlynské Nivy, která pokrývá mezinárodní i vnitrostátní trasy, se nachází v těsné blízkosti budov. Zóna je také dobře pokryta službami městské hromadné dopravy, se snadnou dostupností do centra města, jakož i do ostatních městských částí.

Vybavení a služby:
- klimatizace
- zdvojená podlaha
- snížený podhled
- otevíratelné okna
- přístup do budovy 24/7
- flexibilní půdorys

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33595
  • Měsíční nájemné
    12.95 € za m² / 324 Kč za m²
  • Poplatky za služby
    4.95 EUR za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    39 000 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    3 638 m²
  • Parkování
    120 EUR
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.